Бартън премина в КПР


Н. Гавазов

Бартън премина в КПР

КПР подписа четиригодишен договор с полузащитника на Нюкасъл Джоуи Бартън. Както е известно, 28-годишният играч се намираше в последната година на договора си със „сварките" и преди месец бе обявен за трансфер с правата на свободен агент, след като на страницата си в социалната мрежа Twitter подложи на критика ръководството на клуба от „Сейнт Джеймсис Парк" за недалновидната му политика, за което и бе глобен в размер на двуседмичната си заплата.

Вчера Бартън премина втория, заключителен етап на медицинските си изследвания, но след това заяви, че има нужда да размисли, преди да подпише с клуба от Лондон. Очевидно е, че вечерта му е била достатъчна, за да вземе необходимото решение и в крайна сметка, днес полузащитникът сложи подписа си под новия договор.

Според официалният сайт на КПР, Бартън ще играе под номер 17.

„Имаме много добър играч в ръцете си. Той идва тук, за да покаже на хората това, което може да прави. Той иска да се върне в националния отбор на Англия и е ентусиазиран в това си отношение. Някои хора ще кажат едно или две неща за него, но те са в миналото, така че аз не се притеснявам от това", заяви мениджърът на КПР Нийл Уорнък.

 

  Сподели
126