Венгер: Не разбирам какъв е проблемът на Болтън


Н. Гавазов

Венгер: Не разбирам какъв е проблемът на Болтън

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер и президентът на Болтън Фил Гатсайд влязоха в открит конфликт заради офертата на лондончани към Гари Кейхил. Както е известно, „артилеристите" отправиха предложение за защитника на националния отбор на Англия, което бе описано от „тротърсите" като „смехотворно". Според Ундърърс, сумата, която им е била предложена за играча била за 6 милиона паунда, докато клубът настоява за цена от 17 милиона паунда за намиращия се в последната година на своя договор футболист.

Венгер обаче отрече достоверността на твърденията на клуба от „Рийбок Стейдиъм".

"Първо, сумата изобщо не отговаря на истината. Познавате ме много добре! Това няма нищо общо с това колко ценим играча. Аз смятам, че се водят преговори между две страни и ти ще се съгласиш да продадеш някого само за правилната цена. Както и да е, в случая цифрата е под тази, за която ние разговаряхме, цитира Sky Sports думите на Венгер.

„Ако Гатсайд каже, че аз лъжа, готов съм веднага да се изправя срещу него. Истината е, че ние никога не говорим за какво преговаряме. Ако те нямат нужда да си продават играча, тогава могат да го задържат. Ако ви помоля да ми купите къщата и не сте доволен от цената, защо трябва да се чувствам обиден? Не разбирам. Не разбирам наистина къде е проблема", допълва французина.

 

  Сподели
61