Болтън: Арсенал ни прави странни предложения


Н. Гавазов

Болтън: Арсенал ни прави странни предложения

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е предложил нищожните 6 милиона паунда за националът на Англия Гари Кейхил, което е едва една трета от сумата, която Болтън желае да получи за своя защитник, съобщава в днешния си брой Daily Mirror. Тази новина идва малко, след като стана ясно, че Евертън е отклонил предложението от 12 милиона паунда на „артилеристите" за Фил Ягиелка, което според шефовете на „карамелите" е „смешно".

Daily Mirror съобщава, че действията на Арсенал относно привличането на Кейхил са били определени от мениджъра на Болтън като „странни", след като по-рано ръководството на „тротърсите" даде да се разбере, че е съгласно на раздяла с английския национал, но само срещу справедлива сума. Според източници вътре в Уондъръръс, Кейхил е заявил, че предложението на Арсенал сякаш е направено от „мишка".

Кейхил се намира в последната година на своя договор и е нетърпелив да се присъедини към елитния клуб, но Болтън няма да приеме никаква оферта, която не отговаря на цената му или каквито и да е усилия, които могат да дестабилизират звездата.

 

  Сподели
72