Гарет Бейл обеща да провери уменията на Де Хеа


И. Ангелов

Гарет Бейл обеща да провери уменията на Де Хеа

Полузащитникът на Тотнъм Гарет Бейл заяви, че вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа трябва да очаква тежка физическа битка, когато двата отбора се срещнат на "Олд Трафорд". Испанецът стартира трудно живота във Висшата лига - вече направи няколко грешни отигравания, които го поставиха в центъра на вниманието на медиите.

Пред The Daily Mirror Бейл заяви, че ще подложи вратаря на максимално напрежение: "Ясно е, че това ще е сблъсък на нервите и за него ще е тежко, но той показа в Атлетико Мадрид и Испания, че е класен вратар. Ако вратар изживява лош период, трябва да го пробваш и да се възползваш. Отиваме на "Олд Трафорд" да подложим на тест целия им тим."

Въпреки това Сър Алекс Фъргюсън от Юнайтед заговори убедително за качествата на младия вратар: "Давид ще се справи. Той просто не получи достатъчно защита срещу влизанията. Получи лакът в лицето, това бе лошо. Разочароващо е да нямаш достатъчно протекция. Но ще разрешим проблема за понеделник, тогава сме у дома. На такива неща той може да е подложен само в гостувания."

  Сподели
99