Скоулс: Играчите на Ман Юнайтед изглеждаха мъртви


Н. Гавазов

Скоулс: Играчите на Ман Юнайтед изглеждаха мъртви

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс нарече играчите на Ерик Тен Хаг "мъртви" след загубата с 0:3 от Тотнъм.

"Играчите изглеждаха мъртви, изглеждаха депресирани, изглеждаха сякаш не знаеха какво да правят и не бяха развълнувани да играят футбол.

Не знаете предварително как ще играят, как ще се настроят за мача, дали ще контраатакуват, като седят дълбоко или ще се опитат да доминират над топката. Нямаме представа.

Разбира се, че трябва да знаем това. Те изглеждат като необучен футболен отбор.

Мисля, че каквото и да се случи, Тен Хаг ще приеме съдбата си. Този вид представяне е неприемливо след малко повече от две години начело. От първата седмица на пристигането на Постекоглу вероятно знаехме как ще играе Тотнъм и те го правят.

Изминахме малко повече от две години и виждаме необучен отбор, което идва от това, което правят на тренировъчното поле.

Те не знаят какво искат. Понякога техните играчи са били в такива позиции на терена, че е лудост. Спрете да се оправдавате, положете работа на тренировъчното игрище и намерете своя стил на игра.

Просто ни дайте нещо. Тен Хаг похвали Постекоглу много за техния стил на игра, така че защо не опита да направи нещо подобно?“, заяви Скоулс.

  Сподели
27