Рейна предложи помощ на Давид Де Хеа


Н. Гавазов

Рейна предложи помощ на Давид Де Хеа

Вратарят на Ливърпул Пепе Рейна, независимо от това, че Давид Де Хеа премина в лагера на историческия съперник Манчестър Юнайтед, пожела успех на младия си колега и също така, изрази своето желание да помогне на своя сънародник да се адаптира по-бързо във Висшата лига на Англия. Както е известно, бившият страж на Атлетико Мадрид към когото очакванията на „Олд Трафорд" са големи, допусна две фатални грешки в първите си два официални мача с екипа на новия си отбор и бе подложен веднага на критика в британската преса.

„Мисля, че при Де Хеа всичко ще бъде нормално. Той е хладнокръвен и след няколко месеца всичко ще се нормализира. Просто му трябва да се установи в новия си дом и да свикне с обкръжението. Винаги е трудно да се приспособиш към новите условия и няма как Давид да направи изключение", цитира The Independent думите на вратаря на Ливърпул.

„Аз не го познавам лично - играли сме няколко пъти един срещу друг и толкова, но мога да му помогна без проблеми. Мисля, че може да вземе телефонния ми номер от наши общи познати", допълва Рейна.

„Зная, че Юнайтед имаха списък с потенциалните играчи, които възнамеряваха да привлекат и те се спряха на Давид Де Хеа. Мисля, че „червените дяволи не сгрешиха", каза още стражът на „мърсисайдци".

 

  Сподели
90