Ман Сити е лидер в борбата за Мусиала


Н. Гавазов

Ман Сити е лидер в борбата за Мусиала

Манчестър Сити се очертава като най-вероятната дестинация за Джамал Мусиала, след като атакуващият полузащитник на Байерн Мюнхен отхвърли предложението на клуба си за нов договор.

Мусиала вече навлезе в предпоследната година от сегашния си договор и до момента всички опити на Байерн да удължи сътрудничеството си с бившия юноша на Челси и Саутхемптън остават напразни.

Според Daily Star, Мусиала е отхвърлил друга оферта от Байерн за нов договор и настоява за увеличение на заплатата му до £300 000 на седмица, което е твърде много за гиганта от Бундеслигата.

Тази ситуация принуждава Байерн да продаде Мусиала в края на сезона, а Сити, които следят Джамал от една година, се смятат за основния претендент за 21-годишния германец.

Въпреки това Мусиала, оценен на £120 милиона, няма да отиде в Сити без битка. От Джамал се интересуват още Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Арсенал и Реал Мадрид.

Нека добавим, че Мусиала вече се разписа два пъти през новия сезон на Бундеслигата, а през последната международна пауза отбеляза гол и три асистенции за националния отбор на Германия срещу Унгария.

  Сподели
59