Тен Хаг похвали Рашфорд


Н. Гавазов

Тен Хаг похвали Рашфорд

Босът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг похвали своя нападател Маркус Рашфорд, след като отбеляза гол срещу Саутхемптън.

В събота в "Сейнт Мери" 26-годишният Рашфорд вкара първия си гол от 189 дни, за да помогне на Юнайтед да спечели с 3:0 над новака във Висшата лига.

Тен Хаг смята, че Рашфорд бе несправедливо критикуван по-рано този сезон - Маркус игра добре, но просто не успя да остави своя отпечатък.

"Не обръщаме внимание на това какво казват хората навън. Но след Ливърпул имаше твърде много негативизъм към него, защото в този мач той създаде две страхотни положения, 100-процентови положения. И в други мачове през този сезон той игра много добре. Заслужи гол, но трябва да работиш за него.

Това е, което той прави в момента и тогава си възнаграден. Той вкара страхотен гол. Той вече е вкарал толкова много голове за Манчестър Юнайтед. Това е невероятен брой голове за играч на неговата възраст и съм сигурен, че той ще вкара много повече.

В началото на сезона за всеки нападател е важно да вкарва. След това вдигаш темпото, изграждаш вярата си в себе си и следват още голове.

Един нападател може да се сравни с бутилка кетчуп – след като кетчупът изчезне, ще има още“, заяви Тен Хаг.

  Сподели
34