ПСЖ и Юве се интересуват от звезда на Ливърпул


Н. Гавазов

ПСЖ и Юве се интересуват от звезда на Ливърпул

Пари Сен Жермен се интересува от подписа на звездата на Ливърпул Мохамед Салах.

32-годишният играч направи брилянтен старт в живота си като част от новата ера на Арне Слот на "Анфийлд" след напускането на Юрген Клоп през май.

Салах вкара мрежата на три пъти и направи три асистенции от четри мача от Висшата лига.

Според испанското издание El Nacional двама европейски играчи в тежка категория искат да си осигурят услугите на звездата на Ливърпул Салах преди сезон 2025/26.

Докладът твърди, че шампионът в Лига 1 ПСЖ и претендентът в Серия А Ювентус се интересуват от подписването на 32-годишния футболист през летния трансферен прозорец следващата година.

Разбираемо е, че отборът на Тиаго Мота търси качествен и опитен нападател, който да доведе до обрат на стадион "Алианц", като Салах със сигурност отговаря на тази сметка.

Парижани също търсят нападател от световна класа, заменяйки Килиан Мбапе, който се премести в детския клуб Реал Мадрид през лятото.

Твърди се също, че има постоянен интерес към Салах от Саудитска Арабия, като Ал-Итихад е потенциална дестинация за египтянина през следващата година.

След победата на Ливърпул в дербито над Ман Юнайтед, Салах направи коментари, в които се предполага, че сезон 2024-25 ще бъде последният му в клуба от Мърсисайд.

Това раздвижи духовете, след което стана ясно, че Ливърпул отчаяно иска да обвърже Салах с нов договор, като Върджил ван Дайк и Трент Александър-Арнолд също са ключови играчи, чиито договори наближават своя край.

  Сподели
46