Ливърпул с класика на Олд Трафорд


И. Ангелов

Ливърпул с класика на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед посрещна Ливърпул на "Олд Трафорд" за последната среща от третия кръг на английската Висша лига. Днес в най-чакания двубой за кръга гостите на Арне Слот се разправиха с тима на Ерик тен Хаг с 3:0 след два гола от Луис Диаз, за които асистира Мохамед Салах, преди той сам да вкара последното попадение.

В 35-ата минута дойде първото попадение след грешка на Касемиро в средата, от която Гравенберх капитализира, нпаредна към полето и изведе Салах, а той копна на втора греда където Диаз с глава вкара в мрежата на Онана за 1:0.

В 42-ата минута нова грешка на Касемиро позволи на Диаз да отнеме, той изведе отново Салах от дясно, който му върна на дузпата за насочване по земя през Онана и 2:0. Това доведе до реакция на Тен Хаг, който смени на почивката Касемиро с младока Колиър.

Това не доведе до чувствително подобрение, и в 56-ата минута Мейну загуби топка в средата от Мак Алистър, той намери Собослай за подаване към Салах и нисък удар през Онана за 3:0. До края Ливърпул намали оборотите, а смените на Тен Хаг не доведоха до повече.

  Сподели
167