Манчини: Отборът ми не е напълно готов


Н. Гавазов

Манчини: Отборът ми не е напълно готов

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини в навечерието на мача от първия кръг на Висшата лига на Англия срещу Суонзи Сити призна, че отборът му не е напълно готов за началото на сезона във Висшата лига. Италианският специалист сподели също така, че очаква много тежък първи мач от кампанията на отбора. Както е известно, в понеделник „лебедите" ще пътуват до "Етихад Стейдиъм" при дебюта си в Премиършип и ще се опитат да покажат, че заслужават правото да играят в елита.

„В началото на шампионата винаги е трудно да играеш срещу новите членове в лигата. Миналата година, с всички отбори, които идваха от Чемпиъншип нещата се развиха много тежко в първите 10 мача и тази година ще бъде същото. Впрочем, нито един мач от първенството не е лек", заяви Манчини пред Guardian.

„Мисля, че сега за нас ще бъде много трудно - съставът ни не е готов на сто процента. Нуждаем се от четири или пет мача, за да навлязат футболистите в оптимална форма. Ако закупим още някой, ще можем да се борим за титлата тази година", завършва наставникът на Сити.

 

  Сподели
96