Сър Алекс: Юнайтед е готов за старта на Висшата лига


Н. Гавазов

Сър Алекс: Юнайтед е готов за старта на Висшата лига

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън е убеден, че неговият отбор е напълно подготвен за началото на своята кампания във Висшата лига на Англия. Както е известно, днес от 18:00 часа българско време, „червените дяволи" ще започнат защитата на титлата си на „Хауторнс" срещу УБА, а следващите три от четири мача ще се срещнат с Тотнъм, Арсенал и в средата на септември с Челси.

„Много съм доволен от начина, по който премина предсезонната подготовка. Голяма е ползата от включването на някои млади играчи, защото те внесоха своя ентусиазъм и глад в тренировките. Заниманията бяха фантастични и аз винаги казвам, че каквото видиш в тренировките се появява и в начина, по който играеш в мачовете", заяви Сър Алекс пред Observer.

„Това се видя съвсем ясно на Уембли миналата седмица. Знам, че беше само „Къмюнити Шийлд", но Манчестър Сити не бяха подготвени като нас, нямаха същата интензивност. Не казвам, че можем да задържим това през целия сезон, но когато започваш тежка серия от мачове, както ние, трябва да си сигурен, че си се подготвил възможно най-добре. Физическото състояние на играчите в момента е отлично", допълва 69-годишният специалист.

 

  Сподели
83