Саха смята, че Санчо може да спести милиони на Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Саха смята, че Санчо може да спести милиони на Ман Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Луис Саха вярва, че крилото Джейдън Санчо може да спести на "червените дяволи" десетки милиони паунда.

Юнайтед се интересуваше от Шави Симонс и няколко други атакуващи полузащитници по-рано това лято и Саха е съгласен, че на дяволите им липсва играч на тази позиция.

Луис обаче смята, че Юнайтед не трябва непременно да влиза на трансферния пазар, защото дяволите все още имат Санчо, който се завърна от престоя си под наем в Борусия Дортмунд и се помири с мениджъра Ерик Тен Хаг.

"Манчестър Юнайтед трябва да привлече нов атакуващ халф това лято. Но Джейдън Санчо ще се почувства като ново попълнение, ако остане и намери формата си.

Начинът, по който игра за Борусия Дортмунд, показва, че все още е способен на това. Той може да бъде креативният играч, от който Ерик Тен Хаг се нуждае. Юнайтед също се нуждае от хора с характер, това им липсва.

Юнайтед се нуждае от играчи със страхотен характер, които да надхвърлят играчите, които се чувстват комфортно да не печелят. Те имат твърде много от тези играчи сега“, заяви Саха.

  Сподели
35