Тен Хаг предупреди играчите за място в отбора


Н. Гавазов

 Тен Хаг предупреди играчите за място в отбора

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг призова играчите си да бъдат подготвени за възможността да не бъдат винаги включени в стартовите 11 или дори в отборите за мача.

След като игра срещу Манчестър Сити за Суперкупата на ФА, крилото Джейдън Санчо не беше в състава за мача на Юнайтед срещу Фулъм в първия кръг на Висшата лига.

Тен Хаг взе решението, въпреки че се помири със Санчо по-рано това лято, а Ерик призовава другите играчи също да бъдат готови да се състезават за място в отбора.

"Ще видим (ако Санчо е на разположение срещу Брайтън в събота). Надяваме се след 1 септември да имаме по двама играчи на всяка позиция. Това също означава, че не можете да използвате всеки играч в мач.

Но имате нужда от всички тях през целия сезон, защото който има силата, ще успее този сезон. Отношението на играчите е много важно и понякога те могат да бъдат разочаровани, но трябва да се справят с това. Не можете да спечелите с 11 играчи - имате нужда от отбор. Съдбата на трофеите ще бъде решена през май следващата година, а дотогава имаме нужда от всички играчи и те трябва да бъдат силно мотивирани да помагат.

Това не е очакване. Това е изискване от страна на клуба и от мен като мениджър на отбора. Отборът винаги е по-важен от всеки индивид", заяви Тен Хаг.

  Сподели
48