Тен Хаг промени решението си за Каземиро


Н. Гавазов

Тен Хаг промени решението си за Каземиро

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг промени решението си относно продажбата на полузащитника Каземиро.

Според слуховете, в края на миналия сезон е имало разрив в отношенията между Тен Хаг и Каземиро - наставникът бил недоволен от продължителния спад на своя възпитаник, който дори не участва във финала на ФА Къп.

Наистина, Каземиро игра много по-зле миналия сезон от дебюта си за Юнайтед, след като премина от Реал Мадрид за 70 милиона паунда. На моменти изглеждаше, че ветеранът е извън форма и наднормено тегло.

Като се има предвид това, имаше очаквания, че Юнайтед ще освободи Каземиро през този трансферен прозорец. Саудитска Арабия бе посочвана като най-вероятната дестинация за 32-годишния бразилец.

The Sun обаче твърди, че Каземиро е успял да си върне привързаността на Тен Хаг. Играчът се завърна от ваканция в добра физическа форма, като потвърди това с изявите си срещу Манчестър Сити в мача за Суперкупата на ФА и срещу Фулъм в първия кръг на Висшата лига.

Следователно Каземиро ще остане в Юнайтед за сезон 2024/25. Ако някой полузащитник напуска "Олд Трафорд" преди края на лятото, това е Скот Мактоминей.

  Сподели
82