Тен Хаг иска стабилност срещу по-слабите отбори


Н. Гавазов

Тен Хаг иска стабилност срещу по-слабите отбори

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг вярва, че резултатите срещу по-слабите отбори ще определят сезона за "червените дяволи".

Юнайтед завърши миналия сезон едва на осмо място във Висшата лига, подслаждайки горчивото хапче със спечелването на ФА Къп.

Тен Хаг обаче смята, че неговите играчи са способни да победят всеки противник, така че дългосрочната стабилност ще бъде ключът.

"Титлата във Висшата лига? Също така ще се борим за Купата на Лигата и ФА Къп. Това показва нашата борбеност и че можем да победим всеки съперник. Доказахме това през последните два сезона.

Победихме Ливърпул, победихме Манчестър Сити. Предизвикателството ни е да печелим постоянни точки срещу по-слабите отбори, въпреки че не мисля, че има по-слаби отбори в тази лига. Нашите конкуренти са пред нас в този аспект и трябва да ги настигнем.

Вече знаем, че можем да победим Сити. Това не зависи от резултата в събота, това няма да промени вярата ни в това. Финалът за ФА Къп бе по-важен. Все пак искаме да спечелим, но вече показахме можем да победим Сити", заяви Тен Хаг.

  Сподели
78