Еванс е шокиран от уволненията в Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Еванс е шокиран от уволненията в Ман Юнайтед

Защитникът на Манчестър Юнайтед Джони Еванс призна, че е бил шокиран от решението на новия съсобственик на клуба Сър Джим Ратклиф да уволни 250 служители.

В момента новите шефове на Юнайтед провеждат масови съкращения в клуба, като освобождават всеки пети служител.

Някои от уволнените служители бяха изтеглени от самолета в последния момент, докато екипът на Ерик Тен Хаг се подготвяше да замине за предсезонно турне в САЩ, което впечатли Еванс и други играчи.

"Някои от служителите са приятели, хора, с които работим от дълго време и дългогодишни колеги, така че съм сигурен, че е чувствително. Трудно е да се види. Новите собственици смятат, че това е посоката, в която искат да вървят , но на никого не му е лесно.

Има толкова много промени, които се случват в клуба в момента. Имам предвид хора, които познавате от 20 години, които напускат. Особено сега, когато сме на турне. Така че всички сме малко в неведение, но сигурен съм, че всичко ще се оправи и малко ще се изясни, когато се върнем, но ми е трудно да видя как си тръгват хора, които познавам от дълго време.

Едно нещо, което мога да кажа за работата в Юнайтед е, че целият персонал тук е единен. Те са мощен персонал. Мисля, че това е просто културата на клуба“, заяви Еванс.

  Сподели
24