Инс разкритикува босовете на Ман Юнайтед за общуването с Тен Хаг


Н. Гавазов

Инс разкритикува босовете на Ман Юнайтед за общуването с Тен Хаг

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Инс разкритикува "червените дяволи" за отношението им към мениджъра Ерик Тен Хаг.

След като спечели ФА Къп в края на май, ръководството на Юнайтед прекара повече от половин месец в оценка на представянето на Тен Хаг и неговите играчи през сезона, който приключи.

В същото време шефовете на Юнайтед разговаряха с други треньори, включително Томас Тухел, но в крайна сметка решиха да не уволняват Тен Хаг и дори удължиха договора на Ерик за една година. Инс обаче не смята това поведение на клуба за правилно.

"Честно казано, изненадан съм, че Ерик Тен Хаг все още има работата си. Изненадан съм не защото не мисля, че той трябва да е тук, а просто заради начина, по който Манчестър Юнайтед като цяло се държаха към края на миналия сезон .. Знаеш ли, да търсиш други треньори и да говориш с тях... Това не е най-приятното нещо.

И тогава казаха, че ще оценят сезона. Ако клубът каже това, това означава, че не са особено доволни от треньора, представянето на отбора и начина, по който вървят нещата.

Да говоря с други треньори и след това да подкрепям Тен Хаг... Това не ми изглежда правилно. Не се правят нещата така“, заяви Инс пред Manchester Evening News.

  Сподели
51