Далглиш: Имахме намерение да подсилим състава и успяхме


Н. Гавазов

Далглиш: Имахме намерение да подсилим състава и успяхме

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш разказа за това, какво очаква от 22-годишният нападател Анди Керъл, а също така сподели своето мнение за новите футболисти в отбора. Както е известно, нападателят дойде на „Анфийлд" през зимата от Нюкасъл срещу сумата от 35 милиона паунда, но заради стара травма не успя напълно да се включи в отбора. Въпреки това, шотландският специалист е уверен, че парите за играча си заслужават, а самият футболист ще се докажe през новия сезон във Висшата лига на Англия.

„Травмата на Анди не му позволи да се намира постоянно в добра кондиция и на практика той не показа максимума от себе си. Единствено се раздаваше на сто процента по време на тренировките и в някои мачове, но това се получи, защото не се намираше в добра форма", цитира Sky Sports думите на Далглиш.

„Сега е напълно здрав и свърши добра работа по време на предсезонната подготовка на тима. Това го показаха последните ни мачове, в които той се отличи", допълва наставника на „червените".

„Много е хубаво, че Хендерсон, Адам и Даунинг получиха възможност да излязат на терена на „Анфийлд" преди началото на сезона. Това ще донесе само ползи на всички. Имахме намерение да усилим състава и смятам, че успяхме в това отношение. Желаем също така, през новия сезон да постигнем максимума. И аз чувствам наистина, че играчите, които дойдоха в Ливърпул ще помогнат в осъществяването на целите ни", завършва Далглиш.

 

  Сподели
97