Тен Хаг разкритикува играчите си


И. Ангелов

Тен Хаг разкритикува играчите си

'Не достатъчно добре!' - Ерик тен Хаг нападна състава на Манчестър Юнайтед след слабото представяне предсезонното поражение от Розенборг. Гигантите от Висшата лига Манчестър Юнайтед започнаха предсезонната си кампания срещу датския Розенборг. Те пуснаха някои опитни играчи като Каземиро, Джони Еванс, Мейсън Маунт и Маркъс Рашфорд, докато няколко свежи лица, включително Радек Витек и Итън Уилямс, също бяха включени. "Червените дяволи" загубиха с 1:0 с това, което на практика беше последния удар в мача.

Говорейки пред MUTV, Тен Хаг каза: "Резултатът не е второстепенен. Представянето ни като отбор далеч не е достатъчно добро. Това не е стандартът за топ футбол. Не можем да бъдем готови в този момент. Те имат много по-високо ниво на фитнес, но ние сме Манчестър Юнайтед, трябва да се представим по-добре."

Холандецът беше категоричен, че все още има значителен брой подобрения, които трябва да бъдат направени. Ман Юнайтед ще продължи турнето си преди кампанията 2024-25 на 20 юли с пътуване до Мърифийлд, за да се изправи срещу Рейнджърс. След това момчетата на Тен Хаг ще се отправят към САЩ, за да играят срещу Арсенал, Реал Бетис и вечния съперник Ливърпул.

  Сподели
61