Ман Юнайтед иска да купи трима защитници


Н. Гавазов

Ман Юнайтед иска да купи трима защитници

Манчестър Юнайтед работи по трансфери на трима централни защитници това лято.

Юнайтед се сбогува с Рафаел Варан по-рано това лято. В същото време бъдещето на Хари Магуайър и Виктор Линдельоф на "Олд Трафорд" остава под съмнение, а договорът на Джони Еванс, който изтече в края на юни, все още не е подновен.

Мениджърът на Юнайтед Ерик Тен Хаг може да разчита сред централните защитници само на Лисандро Мартинес, но той пропусна по-голямата част от миналия сезон поради контузия.

Затова Юнайтед ще привлече наведнъж трима новаци на проблемната позиция, съобщава Sky Sports. А първият от тях обещава да бъде Матейс Де Лигт от Байерн.

Юнайтед проведе положителни разговори с Байерн и вече е осигурил съгласието на 24-годишния холандец да премине в Манчестър.

Успоредно с това шефовете на Юнайтед обсъждат дали техният клуб ще отправи трета оферта за 22-годишния Джарад Брантуейт, чиято оферта от £50 милиона се провали.

Третата цел на Юнайтед е Лени Йоро от Реал Мадрид. 18-годишният французин предпочита Реал Мадрид, но "червените дяволи" са упорити и вече са договорили цената му от £42 милиона.

  Сподели
461