Тен Хаг иска да се пребори за титлата във ВЛ


Н. Гавазов

 Тен Хаг иска да се пребори за титлата във ВЛ

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг заяви, че иска да се бори за титлата във Висшата лига през новия сезон.

През миналия сезон Юнайтед завърши едва осми във Висшата лига, но новото ръководство на клуба взе предвид епидемията от контузии и спечелената Купа на Англия, като реши да не уволнява Тен Хаг.

Тен Хаг, който също спечели Купата на лигата с Юнайтед през първия си сезон, е оптимист за бъдещето и е готов да продължи към по-големи цели.

"Тук съм от две години. Вече казах, че дойдох тук, за да спечеля титли, трофеи. Спечелихме два трофея след шестгодишна суша.

Движим се в добра посока и скорошното пристигане на нови собственици ще може да ни помогне. Те ни оказаха голяма подкрепа. Въведохме някои процеси това лято и сме в силна позиция да влезем в битка.

Юнайтед не е печелил трофей от шест години, а сега имаме два. Ние се стремим към повече, към по-важни постижения като титлата в Англия или на европейската сцена.

Но това е процес, който отнема време и ние работим по него. Знам, че с основата, която имаме, с промените в структурата, с промените в инфраструктурата тук в Карингтън, ние ще бъдем готови за бъдещето и ще се подобрим.

Тук го усещате. Тук има тази нова енергия, която дава нова динамика и това ще ни помогне да постигнем целите си. Искаме да спечелим всеки мач. Както вече видяхме, ние сме способни да победим всеки“, заяви Тен Хаг.

  Сподели
137