Официално: Джо Харт подписа нов договор със Сити


Н. Гавазов

Официално: Джо Харт подписа нов договор със Сити

24-годишният вратар на Манчестър Сити Джо Харт постави официално подписа си под нов, петгодишен договор, потвърдиха новината от „Етихад Стейдиъм". Тази информация не е изненадваща и за нея бе съобщено още миналата седмица, но ръководството на „гражданите" реши да изчака финала за Суперкупата на Англия срещу градският съперник Манчестър Юнайтед, който Сити загуби драматично с 2:3 и по такъв начин пропусна да спечели първия трофей от новия сезон.

24-годишният вратар, който пристигна през 2006 година от Шросбъри за 600 000 паунда и до този момент изигра 121 официални мача за Сити, успя не само да се утвърди като номер 1 на вратата на Манчестър Сити, но си извоюва и правото да бъде титуляр и в националния отбор на Англия, което принуди Шей Гивън да напусне „гражданите" и да премине в Астън Вила.

„Аз съм абсолютно щастлив, че подписах нов договор и продължавам да бъда играч на Сити. Не мога да си представя, че бих играл в друг клуб, защото чувствам Сити като свой дом. Това е огромна привилегия за мен да остана в клуба за още пет години", заяви Харт.

 

  Сподели
92