Карагър: Ние трябва да спрем Юнайтед


И. Ангелов

Карагър: Ние трябва да спрем Юнайтед

Джейми Карагър вярва, че най-добрият начин да спре Манчестър Юнайтед да печели повече титли в Англия, е Ливърпул да започне да прави това. Мърсисайдци вече са задминати по титли от вечния съперник. Опитния защитник обаче апелира към своите съотборници да се стегнат за здрава битка и то колкото се може по-скоро.

Той проговори пред The Sunday Mirror: "Ако искаме да ги спрем да станат шампиони, то трябва ние да завършим първи. Същото е в Шампионска лига. Не искам след 10 години да видя, че Юнайтед са ни задминали по титли в Европа - така че трябва да се класираме и да спечелим Шампионска лига. Прекалено много време мина за отбор като Ливърпул да не е печелил лигата."

"Така пък виждаме какво им е било на тях, когато Ливърпул печелеше титли. Колко беше тяхната суша? 26 години ли? Ще гледаме да направим всичко възможно да не подобрим този рекорд! Мисля, че през това време те попаднаха и в долната дивизия, това не може да стане с Ливърпул никога - може да ме цитирате навсякъде!"

"Няма да спра да вярвам и да се надявам, но времето за титла изтича. Ако трябва да съм честен, имах страхотна кариера. Най-важното е не Джейми Карагър, а Ливърпул."

  Сподели
115