Стана ясно кой от ВЛ се интересува от Кварацхелия


Н. Гавазов

Стана ясно кой от ВЛ се интересува от Кварацхелия

Крилото на Наполи Хвича Кварацхелия представлява интерес за представители на английската Висша лига. Това съобщава журналистът Фабрицио Романо.

Според източника, скаутите на Челси са посещавали няколко пъти мачовете на Наполи, за да проучат Кварацхелия. Проблемът е, че лондонският клуб, подобно на Наполи, няма да играе в Шампионска лига през новия сезон - тоест преминаването в Челси не отговаря на изискванията на самия играч.

Припомняме, че ПСЖ се смята за основен претендент за звездата на националния отбор на Грузия. По-рано агентът и бащата на Кварацхелия заявиха, че футболистът иска да напусне клуба. След това Наполи излезе с изявление, в което припомни, че футболистът има действащ договор с клуба и в момента не се продава.

Имайте предвид, че Кварацхелия играе за Наполи от 2022 г. През сезон 2022/2023 той стана шампион на Италия с отбора, а също така беше признат за най-полезния играч в Серия А и най-добрия млад играч в Шампионска лига. Интернет порталът Transfermarkt оценява стойността на Хвича Кварацхелия на 80 милиона евро.

  Сподели
268