Арсенал отхвърли отново предложението на Барса за Фабрегас


Н. Гавазов

Арсенал отхвърли отново предложението на Барса за Фабрегас

Арсенал е отклонил поредното предложение на Барселона за покупката полузащитника Сеск Фабрегас, съобщава AS. Това решение е било прието от ръководството на лондончани късно снощи, след няколкочасови тежки преговори. Според информацията, „артилеристите" са настояли да получат за своя капитан не по-малко от 45 милиона евро, докато каталунците са готови да заплатят не повече от 38 милиона евро и това разминаване в позициите е довело до прекратяване на преговорите.

Както стана известно по-рано, Фабрегас е настоял трансферът му да приключи до 10 август, когато е приятелският двубой между Испания и Италия. Тогава президентът на каталунците Сандро Росел изпрати СМС на играча, с текст: „ Спокойно Сеск", с което даде да се разбере, че ситуацията е под контрол.

Очевидно обаче, че нещата не стоят точно така и Барселона или трябва да се съгласи на условията на Арсенал или да се примири, че и тази година няма да получи Фабрегас.

Вчера, по време на откритата тренировка на тима капитанът на „артилеристите" бе бурно аплодиран от около 10 000 зрители, а след това не се поколеба да даде автографи на своите почитатели. Фото-сесията на отбора за новия сезон, в която трябваше да вземе участие и испанския национал обаче не се състоя заради изсипалия се дъжд, въпреки който, на стадиона останаха около 3 000 души, които догледаха заниманията на възпитаниците на Венгер.

 

  Сподели
94