Тен Хаг назова позициите, които Ман Юнайтед трябва да подсили


Н. Гавазов

Тен Хаг назова позициите, които Ман Юнайтед трябва да подсили

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг назова три области, които отборът му трябва да подсили това лято, за да се върне в топ 4 на Висшата лига.

Юнайтед завърши сезон 2023/24 едва на осмо място във Висшата лига, а Тен Хаг отдава това на изобилието от контузии.

Тен Хаг обаче смята, че с добавянето на нападател, централен защитник и полузащитник Юнайтед може да се бори за по-високи места в таблицата.

"Трябва да подпишем с нападател, който да работи с Расмус Хьойлунд. Също така се надявам да успеем да привлечем централен полузащитник и заместник на Варан.

Тогава мисля, че нашите перспективи за следващия сезон ще изглеждат много добри – при условие, че играчите останат във форма и избегнат контузии, можем да се борим за класиране в топ 4, надявам се, че е така в очите ми.

Имахме ясен план миналата година: купуваме нападател, вратар, който може да преобрази играта ни, излизайки от защита, и допълнителен полузащитник. Това беше нашият подход и на теория трябваше да станем по-силни и да направим следващата стъпка.

Но на практика се оказа съвсем различно. Това се дължи главно на контузии, особено в защита. Имахме контузени по целия терен. Накратко, това е същността на сезона. Имах много ясна представа за посоката, в която трябваше да се движим, но поради контузии и някои проблеми извън терена, никога не успяхме да направим това“, заяви Тен Хаг, цитиран от Daily Mirror.

  Сподели
349