Торес: В Челси работим много добре


Н. Гавазов

Торес: В Челси работим много добре

Нападателят на Челси Фернандо Торес предупреди всички съперници на отбора във Висшата лига на Англия, че те ще имат проблеми със „сините" през новия сезон. Както е известно, лондончани показаха впечатляваща предсезонна форма, спечелвайки всичките си пет контролни срещи, като отбелязаха в тях общо 12 гола, без да допуснат нито едно попадение.

Торес, който не успя да впечатли с изявите в тези двубои смята, че физическата подготовка на него и съотборниците му е добра и освен това поздрави досегашното управление на мениджъра Андре Вилаш-Боаш.

„Физическото ни ниво е много добро и ние спечелихме всичките си мачове от подготовката, а това се случва само две седмици преди началото на сезона. Мениджърът даде необходимите минути на всеки един играч и така почувствахме, че сме част от отбора", заяви Торес за Daily Star.

„Когато имаш качествени играчи, които могат да играят на различни позиции, можеш да използваш различна тактика. Това е важно, защото можеш да си гъвкав в зависимост от съперника и резултата. Всичко работи добре в отбора", допълва нападателя на Челси.

 

  Сподели
77