Mirror: ПСЖ готви оферта към Бербатов


Н. Гавазов

Mirror: ПСЖ готви оферта към Бербатов

В днешният брой на Daily Mirror очевидно е акцентирано на материали със сензационно съдържание. Изданието отново повдига големи въпросителни относно бъдещето на нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов на когото остава само една година до края на договора с „червените дяволи". Изданието уверява, че ПСЖ отново е насочил своето внимание към българина и е готов да заплати за голмайстора на Висшата лига на Англия сумата от 18 милиона паунда.

В момента френският клуб преживява истинска революция под ръководството на новите си катарски собственици, които са решили да инвестират много средства в парижани и по този начин да направят отбора фактор в европейския футбол. Доказателство за това е фактът, че французите са на път да победят Челси в битката за подписа на плеймейкъра на Палермо Пасторе.

От „Олд Трафорд" вече потвърдиха, че Парк Джи Сун и Хавиер Ернандес ще подпишат нови договори, а вчера това направи Антонио Валенсия, което означава, че Димитър Бербатов остава единственият играч на Юнайтед, който е със стар договор, въпреки, че е голмайстор на Висшата лига и помогна на отбора си да спечели рекордната 19-та титла в своята история.

През новия сезон ПСЖ ще се опита да спечели първата си титла в Лига 1 от 1994 година насам и ръководството на клуба смята, че българинът, който е един от най-талантливите играчи на своя пост би допринесъл да бъдат осъществени амбициите на парижани. Французите вече привлякоха Менез и мощният дефанзивен халф Матуиди, както и сръбският защитник Бишевац, а сега остава да потърсят и добър нападател, с когото да сглобят окончателно отбора.

 

  Сподели
94