The Mirror: Интер прие предложението на Юнайтед за Снайдер


Н. Гавазов

The Mirror: Интер прие предложението на Юнайтед за Снайдер

Интер прие предложението на Манчестър Юнайтед относно трансфера на Уесли Снайдер и холандският полузащитник може да се присъедини към отбора на Сър Алекс още тази седмица, съобщава новината в днешния си брой The Mirror. Според изданието, в края на миналата седмица „червените дяволи" са отправили официална оферта за играча и представители на „нерадзурите" са се съгласили на предложената цена от 30 милиона паунда. Английският гранд е получил разрешение да преговаря със Снайдер и се очаква те да започнат в близките дни.

Към настоящият момент единствената пречка пред трансфера се оказва заплатата на футболиста, която заради високите данъци в Англия трябва да бъде намалена значително. Изданието обаче убеждава, че Сър Алекс и Дейвид Гил са провели съвещание, на което е бил намерен изход от ситуацията - клубът ще предложи на Снайдер повече пари под формата на различни бонуси.

Очаква се агентът на холандеца да пристигне в Лондон, където ще се водят преговорите, а 19-кратният шампион на Англия се надява да получи полузащитника до първия мач на отбора във Висшата лига.

 

  Сподели
88