Сър Алекс: Снайдер? Абсолютна глупост!


Н. Гавазов

Сър Алекс: Снайдер? Абсолютна глупост!

Сър Алекс Фъргюсън отхвърли за пореден път твърденията, че той е пред осъществяване на трансфер на Уесли Снайдер в Манчестър Юнайтед. Както е известно, по време на предсезонното турне на 19-кратния шампион на Англия в Америка, шотландският специалист на два пъти отхвърли появилите се спекулации, че холандският национал напуска Интер в посока „Олд Трафорд".

В събота обаче, изпълнителният директор на Юнайтед Дейвид Гил отново предизвика полемика, заявявайки, че ръководството на клуба ще привлече още един играч до края на трансферния прозорец, с което възобнови спекулациите в пресата, а авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. съобщи, че все пак са водени преговори за бъдещето на полузащитника на Интер и въпреки, че разговорите са в застой, сделката остава отворена.

„Ако той иска да дойде, ще трябва да приеме нашето предложение. Ако ли не, ние имаме други варианти на ум", цитира вчера Mail on Sunday думите на мениджъра на Юнайтед.

Въпреки това, рано тази сутрин - непосредствено след победата над Барселона с 2:1, Сър Алекс отхвърли твърденията за приближаващ трансфер на Снайдер, като за разлика от друг път, го направи в доста остър тон, съобщава Sky Sports.

„Абсолютна глупост. Никога не съм го обсъждал. Няма нищо ново по въпроса. На позицията, която заемаше Скоулс, ние изпробвахме Клевърли. Въпреки, че не е силен физически, той умее да мисли на терена и е жилав. Това е добър футболист и днес беше най-добрият футболист в отбора. Демонстрира страхотна дисциплина и това беше наистина една голяма вечер за него", заяви Сър Алекс за Sky Sports.

 

  Сподели
76