Ман Юнайтед е отворен за оферти за почти всеки играч


Н. Гавазов

Ман Юнайтед е отворен за оферти за почти всеки играч

Манчестър Юнайтед е отворен за оферти за почти всеки играч в първия си отбор.

Според BBC само трима играчи на Юнайтед могат да се чувстват повече или по-малко сигурни преди летния трансферен прозорец. Това са полузащитникът Коби Майну, крилото Алехандро Гарначо и нападателят Расмус Хьойлунд.

Юнайтед е готов да продаде всички останали, но продажба на Андре Онана, Диого Далот и Бруно Фернандеш, които са ценени на "Олд Трафорд", ще бъде възможно само за много големи пари.

Това обаче не означава, че Юнайтед ще направи продажба и радикално ще обнови състава си през лятото. Повечето играчи от първия отбор получават солидни заплати и "червените дяволи" се бориха в миналото да намерят купувачи за баласта си.

Готовността да се продаде всеки или почти всеки играч е част от политиката на новите шефове на Юнайтед, които имат предвид финансовите ограничения, свързани с неуспеха на техния клуб да се класира за Шампионска лига.

Би Би Си очаква Джейдън Санчо и Мейсън Грийнууд да бъдат сред играчите, които Юнайтед ще продаде това  лято, докато изтичащите договори на Рафаел Варан и Антони Марсиал няма да бъдат подновени, а Софян Амрабат ще се завърне във Фиорентина след края на наема си.

  Сподели
147