Ман Сити не остави шанс на Лутън (видео)


И. Ангелов

Ман Сити не остави шанс на Лутън (видео)

Манчестър Сити посрещна Лутън в срещата от поредния тридесет и трети кръг на английската Висша лига. Днес на "Етихад Стейдиъм" домакините спечелиха без особени проблеми с 5:1 за да застанат отново на върха в класирането преди срещите на Арсенал и Ливърпул от кръга, които са утре.

Още в първата минута днес Ерлинг Холанд получи шанс със странична ножица да отиграе избита топка, и го направи неточно, но в лицето на Хашиока, и топката се насочи в собствената му врата за 1:0. До почивката Сити владееше почти еднолично и можеше да вкара още множество положения.

Чак в 65-ата минута обаче Алварез от корнер намери Ковачич на дъгата и със страхотно воле той прати топката неспасяемо под гредата за 2:0. В 75-ата минута Доку спечели дузпа и Холанд вкара отново с хладнокръвие за 3:0.

В 81-ата минута Рос Баркли вкара гол на честта за гостите (3:1) когато под ъгъл матира Едерсон, преди Доку в 87-ата със самостоятелна акция да оформи 4:1. Това не бе всичко от крилото на Сити, и в 93-ата минута той асистира и за красив гол на Гвардиол когато го намери на ръба на полето и той заби топката в ъгъла за 5:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
134