Тен Хаг: Планът за лятото е готов


Н. Гавазов

Тен Хаг: Планът за лятото е готов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг заяви, че плановете на неговия клуб за летния трансферен прозорец са готови.

Според слуховете, бъдещето на Тен Хаг все още е много под въпрос, но Ерик работи така, сякаш ще остане на поста си за следващия сезон.

Тен Хаг вече помогна на клуба си да изготви планове за летния прозорец и в същото време е отворен за идеи от новите шефове на Юнайтед.

"Зад кулисите работим по планове със скаутите и нашия персонал. Работим по нашия план, който вече е налице, и е само въпрос на изпълнението му.

Вярвам, че новите собственици ще действат възможно най-бързо и ще създадат нови структури, които ще помогнат за изпълнението на този план.

Имаме добри планове за качествени играчи и можете да видите това от предишните ни покупки.

Онана се представя добре, всички виждат таланта и потенциала на Хьойлунд, всички са много доволни от Мартинес. Направихме добри придобивания, но ако новите собственици имат по-добри идеи, ние винаги сме отворени.

Зависи от опциите и ако те предложат по-добри опции, тогава сме готови да подходим към тях. Има определен начин, по който искаме да играем, така че знаем точно от какъв профил играчи имаме нужда“, заяви Тен Хаг.

  Сподели
226