Марто Петров: Ще дам най-доброто от себе си, само да съм здрав


В. Мухарски

Марто Петров: Ще дам най-доброто от себе си, само да съм здрав

Мартин Петров смята, че предсезонната подготовка на Болтън в САЩ ще помогне на отбора да подобри представянето си във Висшата лига през следващия сезон. Крилото от Враца не скри задоволството си, че през миналата кампания не е претърпял сериозна контузия и сега ще направи всичко по силите си да се превърне в ключов играч на Уондърърс през новия шампионат.

"Миналият сезон беше добър за мен, защото се разминах без контузия. По време на предсезонната подготовка също никакви проблеми. Това е много важно за мен, защото дълго време бях контузен в коляното и не можех да дам най-доброто от себе си за предишните ми отбори", заяви Марто Петров.

"Вече не съм млад. Трябва да бъда професионалист, за да играя още. За целта работя много в залата за фитнес. Задължително е да продължавам да поддържам форма по различни начини. Важно е за мен да не получа контузия отново. Знам си възможностите и съм сигурен, че ще дам всичко от себе си, стига да съм здрав", каза още Петров.

"Много е трудно да се поддържа високо ниво през целия сезон. Намирам се в последната година на договора си с Болтън и трябва да дам най-доброто от себе си. Трябва да се наслаждавам на играта, да вкарвам повече голове и да помагам на отбора да печели. Миналата година играхме силно, но в последните няколко мача не ни се получи. Трябва да се поучим от грешките си и да опитаме отново", завърши Мартин Петров.

  Сподели
113