Джими Булард е освободен от Хъл Сити, заради нарушение на дисциплината


Н. Гавазов

Джими Булард е освободен от Хъл Сити, заради нарушение на дисциплината

След няколкодневно упорито мълчание, Хъл Сити най-после реагира на появилите се в началото на седмицата съобщения в пресата за това, че 32-годишният полузащитник на отбора Джими Булард е изключен от отбора за нарушение на дисциплината. От клуба потвърдиха достоверността на тези слухове и обявиха, че в момента тече разследване относно възникналите обстоятелства.

Все още не се знае какво точно е направил халфът, но според неофициална информация, по време на тренировъчен сбор на отбора миналата седмица в Словения, Булард е нарушил режима и не се е явил в указаното вечерно време в базата на „тигрите".

Също така се съобщава, че за решението на клуба да отстрани Булард от тима до края на разследването, играчът е бил уведомен след завръщането си в Англия.

В сряда полузащитникът не взе участие в контролната среща срещу Уентертън Рейнджърс, в която Хъл победи с 2:1, а след двубоя мениджърът Найджъл Пирсън отказа всякакви коментарии на ситуацията. Както е известно, Булард е най-високо заплатеният играч на Хъл и получава на седмица по 45 000 паунда. Договорът му с отбора от „Кей Си Стейдиъм" е за още две години.

През изминалият сезон Булард игра под наем за Ипсуич, но за трансфер на „Портмън Роуд" не може и да става дума, поради сложната във финансово отношение ситуация там, а наскоро стана известно, че интерес към играча загуби и КПР.

 

  Сподели
92