Манчини: Имам нужда от още играчи


Н. Гавазов

Манчини: Имам нужда от още играчи

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини е убеден, че той трябва да подпише с трима нови играчи, независимо дали Карлос Тевес ще остане или ще бъде продаден. Италианският специалист смята също така, че аржентинският нападател остава важна фигура в клуба, въпреки желанието му да напусне Ийстландс. Както е известно, 27-годишният нападател видя как надеждите му за завръщане се изпариха, след като бразилският Коринтианс, който по-рано извади 40 милиона паунда за него, във вторник обяви, че се отказва от сделката, тъй като трансферния прозорец в страната затваря.

"Мисля, че е наистина трудно да се купуват нови играчи, защото всички добри клубове ги искат. Надявам се, че преди мача срещу Юнайтед (за Суперкупата на 7 август), ние можем да имаме тези играчи", цитира Sky Sports News думите на Манчини.

"Имаме две-три набелязани цели, но зависи. Трябва да подсилим състава, защото в момента няколко играчи липсват и трябва да привлечем нови", допълва италианският специалист.

Манчини е категоричен също така, че Тевес е добре дошъл в отбора, въпреки желанието му да напусне клуба.

"В момента Карлос все още е играч на Сити, както вчера, както преди три дни. Ще видим какво ще се случи в бъдеще, но Карлос е важен играч за нас. Той иска да се върне в Аржентина или може би друга страна, заради семейството си. Това е единствената причина и аз мисля, че клуба се съгласи да го продаде, защото уважава мотивите му", каза още наставника на Сити.

 

  Сподели
79