Рууни: Искам да играя като Меси


Н. Гавазов

Рууни: Искам да играя като Меси

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни определи своя ориентир в кариерата си - да бъде достигната класата на Лионел Меси, който според звездата на 19-кратните шампиони на Англия е най-добрият играч в света. Звездата на „червените дяволи" определи и отборите, които ще представляват най-голямата заплаха за шампиона и според него, това са Челси, Ливърпул, Арсенал и Манчестър Сити.

„Меси - великолепен играч, който заслужено е признат за футболист на годината. Мисля, че не само за мен, но за всеки играч по света, равнището на Лео е цел, която се опитваш да достигнеш. Аз знам, какво още мога да добавя и поради това продължавам да тренирам усилено. Надявам също така да избегна и контузиите през новия сезон. В момента се подготвяме за него - работим добре и очакваме следващите си приятелски срещи", споделя Рууни.

„Главната заплаха за нас ще бъдат Челси, Ливърпул, Арсенал и Манчестър Сити. Един отбор от тази група, включително и ние, ще спечели титлата. Сити много напредна, закупи нови играчи, но този път смятам, че още един претендент ще бъде Ливърпул", допълва Уейн.

 

  Сподели
86