Юнайтед предлага нов договор на Парк


Н. Гавазов

Юнайтед предлага нов договор на Парк

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън потвърди появилата се по-рано информация, че на корееца Джи Сун Парк ще бъде предложено да подпише нов 2-годишен договор. Настоящият контракт на футболиста изтича в края на сезона и по-рано се появиха спекулации относно неговото бъдеще на „Олд Трафорд", като една част от слуховете го свързваха дори с преминаване в китайския Гуанджоу.

Кореецът се представя отлично в началото на подготовката на Юнайтед и се разписа два пъти в първите два двубоя на "червените дяволи" от турнето им в САЩ.

"Да, предложил съм договор на Парк Джи Сун и вярвам, че ще го подпише. По време на престоя си тук той се представя повече от отлично и е част от дългосрочните ми планове. Той е невероятен професионалист", разсея съмненията относно бъдещето на своя играч Сър Алекс.

След като договорът на Парк Джи Сун бъде подновен, единственият основен футболист без нов контракт ще остане Димитър Бербатов. Повечето от титулярите през изминалата кампания вече подновиха контрактите си в дългосрочен план, включително и резервата Майкъл Оуен.

 

  Сподели
76