Агент: Тевес не е разочарован от проваления си трансфер


Н. Гавазов

Агент: Тевес не е разочарован от проваления си трансфер

Според агентът на Карлос Тевес - Киа Джурабчиан, неговият клиент не е особено разстроен от проваленият си трансфер в Коринтианс, съобщава AFP. Както е известно, аржентинският специалист се намираше на прага да осъществи желанието си да бъде по-близо до семейството си, което се намира в Буенос-Айрес, след като в началото на месеца бразилският клуб отправи оферта за него до Манчестър Сити. За съжаления на Карлос, снощи трансферният прозорец в Южна Америка бе затворен и преминаването му в Коринтианс не се състоя.

„Тевес е един от най-добрите футболисти в света. Ние не сме толкова много разочаровани, както се пише. Той наистина иска да напусне, но към този момент си остава играч на Сити. Ние трябва да се съобразим с това. Сега очакваме следващият клуб, който желае да го привлече", цитира AFP думите на Джурабчиан.

„Що се отнася до сделката с Коринтианс, то никой няма вина, че тя не се състоя - просто не ни достигна времето. В края на краищата, оставаха да се изгладят някои малки детайли. Не е истина това, което се пише по вестниците. Приказките, че бразилците са нямали пари за трансфер са нонсенс. Първо, това е най-големият клуб в Бразилия. Второ - те правят предложението и ако ги нямат парите, ще бъдат дисквалифицирани от ФИФА. Пак повтарям - за всичко е виновно малкото време, с което разполагахме", допълва иранецът.

 

  Сподели
91