Сагата с трансфера на Тевес продължава


Н. Гавазов

Сагата с трансфера на Тевес продължава

Повече от очевидно е, че сагата с трансфера на нападателя на Манчестър Сити Карлос Тевес ще продължи, съобщава Daily Telegraph . Както е известно, преговорите по евентуалното преминаване на аржентинския национал в Коринтианс се провали поради неразбирателство в начина на плащане на трансферната сума, а според голяма част от специалистите, бразилският клуб просто не е разполагал с нужната сума за осъществяване на сделката.

Сега обаче, претенденти за подписа на голмайстора на Висшата лига на Англия са Ювентус, Интер и Реал Мадрид. Освен това, не е изключено през януари Коринтианс да направи още едно предложение за Тевес въпреки, че никой не знае къде ще бъде нападателя по това време.

Ръководството на „гражданите" вече обмисля да бъде намалена трансферната цена на играча, който твърдо заяви, че иска да си тръгне от Ийстланд, въпреки вчерашните изявления на неговия агент, че Карлос ще си изпълни договора към Сити.

В същото време, английският клуб не се отказал от преследването на Серхио Агуеро и се надява в скоро време да подпише с нападателя на Атлетико Мадрид.

 

  Сподели
81