Интер поиска за Снайдер 20 милиона паунда и Нани


Н. Гавазов

Интер поиска за Снайдер 20 милиона паунда и Нани

Миланският Интер е съобщил на Манчестър Юнайтед условията по трансфера на полузащитника Уесли Снайдер, съобщава новината Caughtoffside. Информацията на изданието се базира на италиански източници, според които, „нерадзурите" искат за 27-годишният холандец 20 милиона паунда и в допълнение настояват да получат португалското крило Нани. Както е известно, 19-кратният шампион на Англия е готов да заплати за Снайдер около 40 милиона паунда.

Не е известно дали Сър Алекс Фъргюсън е готов да разгледа такова предложение, но шотландският специалист нееднократно заяви желанието си да намери заместник на наскоро пенсиониралия се полузащитник Пол Скоулс, което от своя страна доведе до спекулациите, че „червените дяволи" искат Снайдер.

Много италиански източници твърдят, че главният изпълнителен директор на шампиона на Висшата лига Дейвид Гил е преговарял лично с клуба от Серия А, но пречка на този етап се оказват високите лични условия на холандеца.

И двете страни отричат всички слухове за водене на преговори - това го направи най-напред Сър Алекс, а след това президента на Интер Масимо Морати.

 

  Сподели
99