Салах се върна и победи Брентфорд (видео)


И. Ангелов

Салах се върна и победи Брентфорд (видео)

Брентфорд посрещна Ливърпул в срещата от поредния двадесет и пети кръг на английската Висша лига. Днес на "Къмюнити Стейдиъм" гостите спечелиха с 4:1 и ще дръпнат с 5 точки над Манчестър Сити и Арсенал на върха, но "гражданите" имат отложен мач в кръга и могат да превземат позицията по-късно.

В 35-ата минута днес тимът на Юрген Клоп поведе когато Жота изведе Нунез на дъгата и той копна над излезлия вратар за 1:0. Последва контузия за португалеца в 44-ата минута когато противник падна върху коляното му, което направи завръщането на Мохамед Салах от резервната скамейка по-рано от очакваното.

Ефектът на египтянина обаче не закъсна и още в 55-ата минута той асистира на Мак Алистър за 2:0. В 68-ата минута топка от вратаря бе продължена към дъгата от Гакпо и Салах я достигна, навлезе в полето и стреля през противник за 3:0.

В 75-ата минута Брентфорд отговори чрез талисмана Иван Тоуни, който довкара от близо блокиран удар на Келехер за 3:1. В 86-ата минута крайното 4:1 оформи Гакпо, който навлезе в полето след подаване на Диаз и матира вратаря в неговия ъгъл.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
432