Арсенал писа отличен на Уест Хем (видео)


И. Ангелов

Арсенал писа отличен на Уест Хем (видео)

Уест Хем Юнайтед посрещна Арсенал в срещата от поредния двадесет и четвърти кръг на английската Висша лига. В дербито днес на "Лондон Стейдиъм" гостите се разправиха тотално със своя домакин и спечелиха с 6:0. Победата поставя тима на Артета наравно с Ман Сити на 2 точки под върха и Ливърпул.

До почивката гостите водеха с 4 гола и принудиха голяма част от домакинските привърженици да напуснат мача, като стадионът почти се опразни през второто полувреме. В 32-ата минута днес след корнер на Райс първия гол в мача вкара Салиба за 1:0.

В 41-ата минута Сака си спечели дузпа срещу вратаря и сам вкара от бялата точка за 2:0. Последва 3:0 в 44-ата минута след ново подаване на Райс на главата на Габриел Магаляеш. 3 минути след това Йодегор намери Тросар в полето и той стреля красиво за 4:0.

След почивката 5:0 направи отново Сака след като получи подаване от Йодегор и финтира Агуерд, след което стреля мощно. В 66-ата минута намерилият се в полето Бен Уайт върна към дъгата и там двама от гостите се разминаха с топката, за да попадне тя на пътя на Райс, който с удар от дистанция довърши противника - 6:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
232