Манчини призна: Готвим оферта за Агуеро


Н. Гавазов

Манчини призна: Готвим оферта за Агуеро

Роберто Манчини очаква в следващите няколко дни Манчестър Сити да отправи оферта за нападателя на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро, независимо дали Тевес ще напусне или остане. Както е известно, капитанът на „гражданите" желае да напусне Англия, за да е по-близо до семейството си в Буенос Айрес и основен кандидат за подписа на играча е бразилския Коринтианс.

„Коринтианс и Манчестър Сити все още преговарят. Те предлагат само една цифра, но това не е достатъчно. Заместник на Тевес? Може би през следващите няколко дни ще отправим официална оферта за Агуеро", заяви Манчини веднага след победата с 2:1 на своя отбор в приятелски мач срещу Ванкувър Уайткапс.

Полузащитникът Гарет Бари призна, че в съблекалнята на Сити има дискусия относно Тевес, но не вярва, че аржентинецът е изиграл последния си мач за „гражданите".

„Очевидно е имало разговор с Карлос. Той даде ясно да се разбере, че ще напусне клуба и играчите ще уважим решението му. Право на клуба е да реши каква сума ще иска за Тевес. Ще бъде тъжно да го изпуснем, защото той е класен футболист, който се раздава за отбора. Ако вярвате на това, което се пише - да, той вече е изиграл последния си мач за Манчестър Сити. Карлос помогна да спечелим първия си трофей и винаги даваше всичко от себе си. Благодарни сме му за това", обяснява Гарет Бари.

 

  Сподели
117