Нюкасъл и Лутън с осем гола и равен (видео)


И. Ангелов

Нюкасъл и Лутън с осем гола и равен (видео)

Нюкасъл Юнайтед посрещна Лутън в срещата от поредния двадесет и трети кръг на английската Висша лига. Днес на "Сейнт Джеймсис Парк" двата тима направиха зрелищно шоу и вкараха осем гола разделени поравно за 4:4, с което положението и на двата клуба не се подобри особено в таблицата на класирането.

След само 7 минути игра днес Киерън Трипиър от дясно центрира за Лонгстаф и 1:0 за домакините. В 21-ата минута статична топка от Баркли бе пратена към Морис в полето и той игра успоредно за Ошо и 1:1 с греда над Дубравка.

Антъни Гордън отговори много бързо с прекрасна атака, която завърши с удар към Камински, но блокираният удар бе довкаран от Лонгстаф за 2:1. Лутън отново се върна до 2:2 в 40-ата минута чрез Баркли, който пък по същия начин довкара блокиран от Дубравка удар на Даути.

Във второто полувреме Лутън обърна в 59-ата минута от дузпа на Морис - 3:2. В 61-ата минута и Адебайо вкара за 4:2 след слаба игра в защита на домакините. Те обаче се върнаха с гол на Трипиър в 67-ата минута и на резервата Харви Барнс, върнал се след цял сезон отсъствие с красив гол в 74-ата за 4:4.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
199