Сити и Коринтианс се разбраха за Тевес


Н. Гавазов

Сити и Коринтианс се разбраха за Тевес

Роберто Манчини потвърди, че Манчестър Сити и Коринтианс са стигнали до споразумение за трансфера на Карлос Тевес. Както е известно, миналият месец аржентинският национал пожела да напусне Ийстландс , настоявайки да бъде близо до семейството си в Южна Америка и ръководството на „гражданите" му определи цена от 50 милиона паунда. Коринтианс веднага предприе действия за привличането на голмайстора на Висшата лига на Англия и след като първоначалното предложение на бразилския клуб беше отхвърлено, явно сега двата отбора са стигнали до споразумение.

„Имаме споразумение с Коринтианс, но Карлос все още е играч на Сити. Не знам дали е дискутирал личните си условия с Коринтианс, но повтарям, в момента той все още е играч на Сити. Искам да изчакам. Сега сме на предсезонно турне в Северна Америка, работим с други момчета. Трябва да помислим за това", заявява Манчини.

Съотборникът на Тевес Джулиан Лескът пък призна, че всички в отбора ще са разочаровани, ако техният капитан ги напусне, но обясни, че въпреки разочарованието, никой няма да покаже неприязън към аржентинеца.

„Ще бъдем разочаровани, ако Тевес напусне, но клубът и Карлос знаят кое е най-доброто за тях и ще стигнат до споразумение. Карлос е свой човек. Миналият сезон игра на 110% във всеки мач, така че никой няма да покаже злоба към него и ще му пожелаем всичко най-хубаво, ако ни напусне", обяснява Лескът.

 

  Сподели
216