Ман Юнайтед обърна Вила у дома


И. Ангелов

Ман Юнайтед обърна Вила у дома

Манчестър Юнайтед посрещна Астън Вила в срещата от поредния деветнадесети кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" домакините изоставаха с два гола до почивката, но вкараха три след това за обрата до 3:2 по драматичен начин, като и нападателят Хьойлунд вкара първия си гол за сезона за "червените дяволи".

В 21-ата минута при статично положение от дясно МакГин центрира в полето и непосрещнатата топка влетя в мрежата на Онана, който не реагира за 1:0. Пет минути след това след корнер на МакГин топката достигна непокрит Пау Торес, той свали за Дендонкер и ударът му с пета отново остави Онана без реакция за 2:0 за Вила.

След почивката Юнайтед тръгна добре и в 48-ата минута гол на Гарначо бе отменен от ВАР поради засада. В 59-ата минута аржентинецът вкара гола си след като бе намерен от ниско центриране на Рашфорд за 2:1.

В 71-ата минута Гарначо вкара и за 2:2 след като ударът му бе избит от бранител и заблуди Мартинез, хвърлил се в посоката на удара. В 82-ата минута след корнер на Юнайтед топката бе центрирана в полето, МакГин не успя да избие и топката попадна на волето на Хьойлунд и той вкара първия си гол за сезона в лигата за 3:2.

  Сподели
534