Фърдинанд с нова Туитър шашма


И. Ангелов

Фърдинанд с нова Туитър шашма

Както е известно Рио Фърдинанд от Манчестър Юнайтед комуникира често с феновете си чрез социалната мрежа туитър. През миналата кампания, след постоянните нападки към Барселона за симулиращите футболисти на каталунците, Рио поде своеобразна инициатива, която превърна в Туитър движение с множество милиони последователи. Той го нарече "#StayOnYourFeet" т.е. "остани на крака", като след всеки мач и интервю той го повтаряше, а и го промотираше често в своето списание Five Magazine.

Сега преди началото на сезона Рио отново е активен в Туитър и редовно поставя информация по турнето на Манчестър Юнайтед. Освен това той прави забележки и дава информация за съотборниците и противниците си чрез социалната мрежа. Напоследък той се изказа за новото попълнение на отбора Ашли Йънг: "Ашли Йънг вече изглежда на топ ниво, а е само трети ден от подготовката. На нас старите момчета ни трябва повече време да изглеждаме на ниво."

Освен това Рио постави и интересен коментар, гласящ, че ще отправи запитване към Футболната Асоциация на Англия, дали ще може да играе с името RioFerdy на гърба на фланелката си, както е името на профилът му в социалната мрежа.

  Сподели
139