Ходжсън връща Харгрийвс във Висшата лига?


Н. Гавазов

Ходжсън връща Харгрийвс във Висшата лига?

Мениджърът на Уест Бромич Албиън Рой Ходжсън е готов да даде на Оуен Харгрийвс уникален шанс да остане във Висшата лига на Англия, съобщава новината в днешния си брой The Sun. Според изданието, специалистът е зает с подготовката за следващия сезон и желае да започне разговори с полузащитника. Както е известно, в момента Харгрийвс е свободен агент, след като договорът му с Манчестър Юнайтед изтече и не бе подновен. Сър Алекс се отказа то намерението да го задържи в редиците си, заради многобройните контузии на английския национал през последните няколко години.

30-годишният футболист в опит да привлече потенциални нови работодатели пусна свои клипове в YouTube, на които ясно се вижда, че проблемите му с колената вече са минало. През тази седмица трябва да има разговори между УБА и полузащитника, след което ще стане ясно, дали ще се стигне до негов трансфер в клуба.

Албиън вчера излетя за Калифорния, където отборът ще проведе предсезонната си подготовка. Не е изключено Харгрийвс да се присъедини към "дроздовете", ако се разбере с тима.

Босът на Лестър Свен Горан Ериксон също призна, че обмисля оферта за бившия английски национал.

 

  Сподели
92